Innan Hon Han Reagera Så Greppade Jonas Tag Om Henne Bakifrån Och Drog Ut Henne Ur Bilen, Det Var Inget Dåligt Grepp Han Fick In Utan En Hand På Varje Bröst.

Klockan masar sig fram och vi äter middag under tystnad.

-Om du kommer nästa lördag får du se, skrattar rektorn och stönar lätt.

Jag vaknar till av att jag känner hur någon kryper ner bredvid mig och lägger huvudet på kudden. Hon tittar på mig och tar till orda.Jag lägger tillbaks telefonen och går tillbaks i köket. Sådana är reglerna, säger rektorn med ett stön.Mina fingrar känner en vass kant och Maria rycker till lätt.

Jag känner bara hur min klump i magen växer när jag förstår att min älskade Maria är beredd att gå hur långt som helst tydligen inom det här. Vid 14-tiden samlar jag ihop mina träningsgrejor. Hon är en riktig bitch, har jag alltid tyckt, och Patrik, hennes sambo är en mes. Jag börjar fixa en sen frukost till henne.

Min sommar med Maria.

Jag tog mod till mig och böjde mig fram och kysste henne försiktigt.
Hur som helst, en vacker försommardag i början av juni stack vi ner ett gäng och badade i en av de lokala sjöarna. Innan hon han reagera så greppade Jonas tag om henne bakifrån och drog ut henne ur bilen, det var inget dåligt grepp han fick in utan en hand på varje bröst.
Med andra ord, hon visste vad jag tyckte redan innan jag berättade det. Nu stod hon alldeles framför mig och såg mig djupt i ögonen. Det värkte i pungen så kåt jag var och ollonet var alldeles blått av allt blod som fyllt det. Som ni förstår var det fullt i den gamla Volvon och det var trångt i baksätet. Det var mer regel än undantag att man så oss komma på ställ igenom kurvorna i byn, med rutorna nere och Ronny & Ragge på fullt ös i stereon.
Jag fick en djup kyss, innan hon gränslade mitt huvud och böjde sig ner mot min kuk. Jag fortsatte ner mot hennes ljumskar och slickade mig därifrån mot hennes vulva. Väl framme så hoppade jag, Alex och Maria genast i vattnet.

Nu vände jag mig om och ställde mig på knä framför honom, svankade med ryggen så att han hade min håriga fitta rakt i ansiktet. Jag frågade om han ville ha något att dricka, mineralvatten eller något dricka. Jag särade lite till på benen så han fick bättre insyn på min tunt beklädda fitta. -Ja tack, sa han. -Hej sa jag, är du hemma idag? han svarade artigt ja och att han inte mått så bra i morse, men nu var det bättre.

Öppna din fitta för mig så ska du få se vad jag har att bjuda på.Inbjudan gällde ett silverbröllop.
Jag kände hur jag blev allt fuktigare mellan benen.
Erik’s ord chockade mig.
– Kommer din brorsa också, frågade jag Titti.

tre på aqvakul

Kan börja med att jag heter Peter. Jag var närvös över att kille skulle märka något så jag var försiktig, samtidigt som jag nu hade plaserat mitt finger och lekte med hålet plösligt så sänkte hon ner rumpan så att mitt finger gled in. Nu så kände jag att det var fritt fram att ta för mig. Tankarna for i huvudet vart skulle detta sluta hade de kommit överens om att förföra mig eller hade det bara varit slumpen att det lekt med varandra och blivigt kåta när jag låg där och sen fortsatt att hålla på och när de märkte att jag var med så löpte de lina ut. Hon försvann in i sovrummet och efter en stund så sa killen att det nog var dags att vi skulle gå in och ta hand om henne.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s