Svarta Ögonbryn Och Ögonfransar Som Skilde Sig Från Hårets Ljusare Nyans.

Tittar ut genom tältet, regent öser ner, Ingemar är sur nu kommer Mikael att vinna, att få mest fisk.
Ingemars kuk växer, släpper den vill inte att han skall komma nu, vänder mig mot honom leende ser jag in i hans ögon, han förstår.

Mickel och jag planerade vår fjälltur, när vi skall ge oss av frågar han om inte Ingemar kan hänga med. Viskar till Ingemar ”ta mig bakifrån” Ställer mig tillrätta han tränger djup in i en kraftfull stöt, jag nästan ramlar ur tältet. Minna väninnor missade aldrig tillfället att berätta om sina äventyr, ibland kände jag mig som en gammal nucka.
Mickel närmar sig leende stranden, att han kan le, han måste vara djuptfryst. ”Jag bord ha varnat dig den här sjön är alltid iskall. Jag skriker nej vrålar, ”mera, mer, sluta inte”
Till sits känns det som om jag bara hade en enad anledning till min existens, att jämt vara i besittning av hans kuk i mig, att bli uppfylld att hans sperma djup i mig. att bära hans barn. Orgasmerna avlöser varandra som på ett pärlband tiden står stilla. Ännu en gång driver han mig mot orgasmens höjder, ännu en gång tömmer han i floder sin säd i mig, ännu en gång får fåglarna bevittna vår njutning.

I morgon reser vi till sommarhuset hans föräldrar har lovat att ta hand om vår tvåårig dotter, när vi skall fjällvandra. igen.Ingemars röst hörs genljuda tältet ”Jag kommer” Mitt svar är givet ” Nej du får inte spruta i mig jag kan bli med barn”
Samtidigt som, jag, hela min kropp vill något annat, jag putar allt vad jag kan, höjer fittan mot kuken, händer drar höfterna närmar, sinkorna pressa mot spänd mage, djup där inne kommer floder varma livgivande strålar, strålar som passerar alla hinder.Han nästan förkunnar ”Detta har jag drömt om i många år att på just denna plats, han en kvinna, en kåt och villig kvinna, en kvinna som kravlöst vill ha mig, vill ha mitt barn”
Vi sjunker ner i ljungen, det är mjuk men också vasst ,tungan leker över min kropp finns över allt, sval händer når mitt varma sköte, jag är redo för den hedniska riten.
Till sist ringer jag arbetsgivaren han har som tur är inga synpunkter på att jag förlänger min ledighet med tre veckor. .

Förrut levde jag och mamma i harmoni i den här lägenheten, det ska du ha jävligt klart för dig.

Jag: Du gör mig illamående, jag går nu, sa jag och försökte på nytt gå mot dörren. men stoppades återigen av min pappas hand, som den här gången greppade tag om min midja…

Jag kände mig väldigt utelämnad och visste inte vad jag skulle säga.

Pappa:Du anar inte vad mamma betydde för mig va?Nog för att jag inte alltid varit världens bästa dotter.. men inte kunde jag i min vildaste fantasi föreställa mig att det var på grund utav mig som mamma lämnat pappa… hon hade ju träffat ny och allting… i alla fall va det vad hon sa till mig.Pappa vill se om du har utvecklats nått så se nu till att ta av dig kläderna.Länge hade jag nu stått och beskådat min kropp denna afton, i det lugnande skenets från våran gamla badrumslampa.

Då insåg jag vad han höll på med.

Jag ber om ursäkt och förbereder mig på att gå då han greppar tag i min arm och nästan ryter: Den här gången ska du inte komma undan ostraffad din hemska lilla unge.


Sommaren med Simon – del 3 (8)

Men det hjälpte inte, begäret fanns kvar.Jag ser det faktiskt som en förmån att få komma ut och iväg. Svarta ögonbryn och ögonfransar som skilde sig från hårets ljusare nyans.

Dom här, sa han, har jag alltid med mig när jag drar ut i naturen. Vackra helt enkelt, för att sitta på en kille. Jag höjde handen och hejdade honom. Genom vår tidigare genomgång visste vi vad som skulle göras. Icke då, han tycktes bli ändå vildare och tro´t eller ej, men han började jucka på mig också där vi låg.

Men på rasterna åkte det där naturligt nog av direkt och då hade vi inte mer än nödvändigt på oss. Han visade fram ett par grejer ur den. Nej, nej…boken handlar om… om… han läste på omslaget… om människans villkor i en värld, som korrum-perats av makten. Men vem kunde väl veta, att ett sånt jävla spottande pussmonster gick löst……..Både Simon och jag jobbade snabbt och noggrant.

Neej, det tror jag inte…han blev…… han gick…..han gick in i brottarklubben, flämtade Simon. Tror du att han slutade med sitt jävla pussande för det. Ibland på våra raster hade jag också sett hur han liksom litet fundersamt betraktade mig, när han trodde sig osedd. Han blundade och lyssnade tillsynes andäktigt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s